Onze concepten
  • 085 04 711 22
085 04 711 22

7x De Presentatiekast voor Hak en Baak

Hak en Baak is een accountantskantoor met circa 55 medewerkers en is gevestigd in Sliedrecht. De accountants, belasting- en managementadviseurs ondersteunen bedrijven en non-profitorganisaties met de dienstverlening waar zíj behoefte aan hebben. Zij staan voor een proactieve werkwijze, gebaseerd op wederzijds vertrouwen en het leveren van een blijvend toegevoegde waarde.

Bij Hak en Baak was er behoefte ontstaan voor vernieuwing en uitbreiding van hun presentatiefaciliteiten. Na een grondige inventarisatie hebben zij gekozen voor 7 keer vaste uitvoering van De Presentatiekast voor hun grote vergaderruimtes en een aantal spreekkamers. Daarnaast is er ook een kantoor spreekruimte combinatie voorzien.

Voor diverse ruimtes is gekozen voor draadloos presenteren. De grote ruimte is voorzien van De Presentatiekast PRMA touch versie en videoconference voorbereiding. Via ons projectmanagement leverde wij informatie aan voor een goede voorbereiding van dit project en kon het project met een korte doorlooptijd gerealiseerd worden.

Meer informatie over dit project of De Presentatiekast? Bel 085-0471122

Laatste blog posts