Onze concepten
  • 085 04 711 22
085 04 711 22

Onze blog berichten

30x De Presentatiekast voor Fokker Papendrecht

Fokker Papendrecht heeft een nieuw kantoorpand gerealiseerd. Concept Direct is de opdracht gegund om 30 ruimtes te voorzien van De Presentatiekast.

Het futuristische pand staat op een prachtige locatie met wijd uitzicht over de rivier. Op vrijwel alle verdiepingen hebben wij de vergaderruimtes voorzien van een presentatiefaciliteit, waarbij kabels en afstandsbedieningen tot de verleden tijd behoren. Elke gebruiker kan met een druk op de knop De Presentatiekast aan zetten. Door gebruik te maken van een draadloos presentatie systeem, kunnen gebruikers met een laptop eenvoudig draadloos verbinding maken, zonder software installatie of gedoe met wifi instellingen. Een druk op de knop en iedere gebruiker kan aan de slag.

De randapparatuur is geïntegreerd in De Presentatiekast, die zo ontworpen is dat deze apparatuur ook voor service doeleinden bereikbaar is.

Meer informatie over dit project of onze producten? Bel 085-0471122 of mail naar sales@conceptdirect.nl

Lees verder
Altijd op de hoogte blijven van onze berichten? Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

10 x De Presentatiekast PSM-V voor een zakelijke dienstverlener

Voor een zakelijke dienstverlener leverden wij in totaal 13 x De Presentatiekast waarvan 10 x de PSM-V. Dit product kenmerkt zich door comfort en flexibiliteit en faciliteert meerdere functionaliteiten in-één product. Zo is er de mogelijkheden voor interactief samenwerken, videoconference gebruik, digitale whiteboard gebruik en natuurlijk presenteren. Draadloos presenteren of presenteren vanaf eigen pc, waarop […]

De presentatiekast bij Marsh

De Presentatiekast in het groothandelsgebouw Rotterdam

Marsh is wereldwijd marktleider op het gebied van verzekeringsmakelaardij en risicobeheersing. In meerdere moderne vergaderruimtes plaatsten wij bij hun De Presentatiekast. Een mooi project in het nostalgische groothandelsgebouw van Rotterdam. Bij Marsh waren ze sinds jaar en dag bekend met audiovisuele installaties voor hun vergaderruimtes.

7x De Presentatiekast voor Hak en Baak

Hak en Baak is een accountantskantoor met circa 55 medewerkers en is gevestigd in Sliedrecht. De accountants, belasting- en managementadviseurs ondersteunen bedrijven en non-profitorganisaties met de dienstverlening waar zíj behoefte aan hebben. Zij staan voor een proactieve werkwijze, gebaseerd op wederzijds vertrouwen en het leveren van een blijvend toegevoegde waarde.