Onze concepten
  • 085 04 711 22
085 04 711 22

Onze blog berichten

NIEUW! Meethubb PRZA 100 met 98” 4K LED

Vanaf heden hebben is ons assortiment uitgebreid met een nieuw product. De PRZA 100. Deze is uitgerust met een 4K LED monitor of 4K LED touch monitor in de maatvoering van maar liefst 98 inch.

De PRZA 100 is geschikt voor grote presentatieruimtes of boardrooms waar de leesbaarheid op grotere afstanden cruciaal is. Ook is De PRZA 100 voorzien van een hoogwaardige audiosysteem waardoor hoge, midden en lage tonen goed worden doorgegeven tot de achterste zitplaats. Net zoals de andere types is alle audiovisuele techniek volledig geïntegreerd. Dit product is ook leverbaar als de PRMA 100, met sfeerachterwand die leverbaar is in vele kleuren en decoren.

Meer informatie over deze Meethubb of een vrijblijvende presentatie? Bel 085-0471122

Lees verder
Altijd op de hoogte blijven van onze berichten? Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

7x Meethubb voor Hak en Baak

Hak en Baak is een accountantskantoor met circa 55 medewerkers en is gevestigd in Sliedrecht. De accountants, belasting- en managementadviseurs ondersteunen bedrijven en non-profitorganisaties met de dienstverlening waar zíj behoefte aan hebben. Zij staan voor een proactieve werkwijze, gebaseerd op wederzijds vertrouwen en het leveren van een blijvend toegevoegde waarde.

Meethubb in het groothandelsgebouw Rotterdam

Marsh is wereldwijd marktleider op het gebied van verzekeringsmakelaardij en risicobeheersing. In meerdere moderne vergaderruimtes plaatsten wij bij hun de Meethubb. Een mooi project in het nostalgische groothandelsgebouw van Rotterdam. Bij Marsh waren ze sinds jaar en dag bekend met audiovisuele installaties voor hun vergaderruimtes.

Meethubb met Cisco roomkit integratie

Wilt u gebruik maken van Cisco videosystemen? Concept Direct is Cisco partner en faciliteert het hele proces – van cloud tot on-premisse – installatie. Ontdek de voordelen van de Meethubb voor Cisco producten. Neem contact op voor meer informatie of maak een vrijblijvende (video)afspraak.

10 x Meethubb PSM-V voor een zakelijke dienstverlener

Voor een zakelijke dienstverlener leverden wij in totaal 13 x een Meethubb waarvan 10 x de PSM-V. Dit product kenmerkt zich door comfort en flexibiliteit en faciliteert meerdere functionaliteiten in-één product. Zo is er de mogelijkheden voor interactief samenwerken, videoconference gebruik, digitale whiteboard gebruik en natuurlijk presenteren. Draadloos presenteren of presenteren vanaf eigen pc, waarop […]

30x Meethubb voor Fokker Papendrecht

Fokker Papendrecht heeft een nieuw kantoorpand gerealiseerd. Concept Direct is de opdracht gegund om 30 ruimtes te voorzien van een Meethubb. Het futuristische pand staat op een prachtige locatie met wijd uitzicht over de rivier. Op vrijwel alle verdiepingen hebben wij de vergaderruimtes voorzien van een presentatiefaciliteit, waarbij kabels en afstandsbedieningen tot de verleden tijd […]