Onze concepten
  • 085 04 711 22
085 04 711 22

Evenement in stijl


Evenementen

Voor al uw zakelijke evenementen en het perfect regelen van beeld, geluid, licht en opnamefaciliteiten kunt u gebruik maken van onze evenementen verhuurservice. Het huren van losse apparatuur tot een begeleid evenement met regie behoort tot de mogelijkheden.

Compacte (adhoc) vraagstukken

Voor basis oplossingen faciliteren we u middels een reeks basis producten. Deze kunt u voor een kortere of langere periode inhuren.

Georganiseerde evenementen

Wilt u er zeker van zijn dat u de juiste apparatuur inzet. Dan kunnen wij u middels een goed advies van de juiste faciliteiten voorzien. Wij zorgen ervoor dat alle apparatuur op tijd geleverd en ingesteld wordt. U kunt er ook voor kiezen om de apparatuur tijdens het evenement zelf te bedienen of gebruik te maken van één van onze technici.

In voorbereiding op de productie van grotere evenementen wordt er een locatiebezoek gedaan om de mogelijkheden te bespreken en u van een technisch advies te voorzien. Tijdens het eerste bezoek van bijzondere ruimtes wordt de gehele ruimte ingemeten, zodat na het bezoek een 3D-tekening gemaakt kan worden. Op deze wijze heeft u vooraf zekerheid van het juiste invulling van de licht- en geluidsapparatuur voor uw evenement.

 

Inhuur losse apparatuur

Van presentatie, Spraakversterking, Licht, rigging, podia tot overige ruimte aankleding.

Videoregistratie & Streaming

Videoregistratie behoort ook tot onze dienstverlening, voor complete overzicht van de mogelijkheden informeren wij u graag middels een vrijblijvend gesprek.

Dienstverlening

Met onze servicementaliteit zijn wij in staat om zowel gepland als ad hoc een goed en representatief evenement te organiseren. Zo kunnen bijvoorbeeld in kostuum geklede technici worden gevraagd, die op een representatieve en professionele wijze het evenement begeleiden.

“Service is een mentaliteit. Snelheid en maximaal meedenken vormt de basis van onze dienstverlening die bijdragen aan een maximaal klanttevreden resultaat”