Onze concepten
  • 085 04 711 22
085 04 711 22
Commu-nicatie kanaal in eigen stijl


Digital Signage. Een communicatiekanaal om inhoud zoals afbeeldingen, video’s en andere boeiende informatie op een dynamische manier weer te geven.

Herinnert u zich nog de laatste keer dat u een dynamisch display met vluchtinformatie zag op de luchthaven? Dit is een vorm van digital signage. Toch is digital signage zoveel meer. Het is overal om u heen. U kunt niet langs de weg rijden, een restaurant of winkelcentrum binnenlopen, naar de luchthaven gaan of naar school gaan zonder dynamische displays, digitale menuborden, touch-screen kiosken of zelfs interactieve videomuren te zien die voorbijgangers aanspreken media en nuttige informatie.

Digital signage-oplossingen worden door de meest uiteenlopende industrieën gebruikt. Van grote retailmerken, zakelijke ondernemingen, educatieve en gemeentelijke instellingen tot kleine winkels, restaurants en de garage om de hoek – iedereen gebruikt digital signage.

Wat maakt digital signage zo nuttig?

Of u nu in een groot bedrijf werkt of een klein of middelgroot bedrijf bezit, digital signage helpt uw ​​verhaal te delen met de wereld om u heen. Dynamische displays bieden een unieke manier om uw boodschap effectiever en in realtime te communiceren. Het combineren van verhalen met innovatieve technologieën is een effectieve manier om uw publiek tegen een redelijke prijs gepersonaliseerde ervaringen aan te bieden. Het werkt elke keer – ongeacht of u te maken hebt met interne, openbare of productgerelateerde informatie.

Meethubb SLI & WM
De alles-in-één-faciliteit voor de ontvangst- en ontmoetingsruimtes

Een representatieve Digital Sigage oplossing implementeren vraagt de nodige aandacht. Met de Meethubb SLI & WM heeft u in een handomdraai een slimme presentatiefaciliteit in uw ruimte.
Dit product integreert naadloos alle kabels en randapparatuur, waardoor uw ruimte er op en top uitziet.

De Meethubb SL WM. Twee in één kunt u informeren en tevens presenteren vanaf een aangesloten laptop of andere device.

Informeer naar de mogelijkheden.