Onze producten Bel ons op: 085 04 711 22

De PRM-V

Verrijdbaar met een strak design.

De Presentatiekast is er al vanaf € 2.999,- of lease vanaf € 108,- p.m. incl. montage en apparatuur!De PRM-V is een verrijdbare hoogwaardige alles-in-één-faciliteit voor zowel videoconference presentatie gebruik. Door de integratie van alle apparatuur kunt u eenvoudig uw gebruikers een videovergadering laten starten. Geen last meer van kabelspaghetti of randapparatuur, alle apparatuur is geïntegreerd. De PRM-V heeft een strakke vormgeving.De PRM-V is eenvoudig te verplaatsen maar is ook geschikt als permanente opstelling. De professionele apparatuur zorgt voor een uitstekende weergave van beeld en geluid voor iedereen in de vergaderruimte. De PRM-V is beschikbaar in drie maatvoeringen.Comfort en flexibiliteit een feit.

De Voordelen

  Offerte aanvragen

  Eenvoudig voor ieder type gebruiker

  Een presentatie beginnen. Geen ingewikkelde afstandsbedieningen of Kabelspaghetti. Mede door de integratie van alle techniek, zelfs de instellingsknoppen van de monitor, voorkomt u gebruikersfouten. Een druk op de knop op het geïntegreerde bedieningspaneel en een bron verbinden maken het wel heel eenvoudig om te starten.De Presentatiekast is standaard voorzien van een handig opbergpaneel met mogelijkheid voor aansluitkabel kabel laptop of andere accessoires.

  Elektrische hoogteverstelling voor toespraakopstellingen

  De PRM-V is heeft ook uitvoeringen met elektrische hoogteverstelling voor maximale hoogte tijdens toespraakopstellingen, zicht op presentatie in grote ruimtes of staande vergaderingen. Een ander bijkomend voordeel van deze hoogteverstelling is de compacte afmeting tijdens het verplaatsen. Bij grotere ruimtes en meerdere faciliteiten kunt u er ook voor kiezen om de presentaties synchroon weer te laten geven, zonder tussenliggende kabels!

  Onze pakketten