Onze producten Bel ons op: 085 04 711 22

De PRMA-V

Videocommunicatie en presentaties. Voorzien van sfeerwand.

De Presentatiekast is er al vanaf € 2.999,- of lease vanaf € 108,- p.m. incl. montage en apparatuur!De Presentatiekast PRZA-V is een kwalitatief hoogwaardige alles-in-één-faciliteit voor zowel videoconference als presentatie gebruik. Door de integratie van alle apparatuur kunt u eenvoudig uw gebruikers een videovergadering laten starten. Een detail dat direct in het oog springt is de sfeerachterwand.De smalle maatvoering en rechte lijnen zorgen voor een strakke uitstraling. Met de professionele apparatuur is de weergave van beeld en geluid voor iedereen uitstekend. Het type PRMA-V is beschikbaar in zes maatvoeringen.

De Voordelen

  Offerte aanvragen

  Eenvoudig voor ieder type gebruiker

  Een presentatie beginnen. Geen ingewikkelde afstandsbedieningen of Kabelspaghetti. Mede door de integratie van alle techniek, zelfs de instellingsknoppen van de monitor, voorkomt u gebruikersfouten. Een druk op de knop op het geïntegreerde bedieningspaneel en een bron verbinden maken het wel heel eenvoudig om te starten.De Presentatiekast is standaard voorzien van een handig opbergpaneel met mogelijkheid voor aansluitkabel kabel laptop of andere accessoires.

  Maak uw interieur representatief en kies voor verborgen kastruimte

  Werkt u in een organisatie waar gebruikers zonder laptop presenteren? Dan kunt u kiezen voor kastruimte om een eigen PC te plaatsen. Diverse uitvoeringen zijn standaard voorzien van deze kastruimte.Geen losse – in de weg staande – meubels, maar een representatieve vergaderruimte. Dat creëert u met De Presentatiekast in uw vergaderruimte.

  Onze pakketten