Onze producten Bel ons op: 085 04 711 22

De PSMA

Vaste faciliteit met dynamische uitstraling en standaard sfeerwand.

De Presentatiekast is er al vanaf € 2.999,- of lease vanaf € 108,- p.m. incl. montage en apparatuur!De Presentatiekast PSMA is een kwalitatief hoogwaardige alles-in-één-presentatiefaciliteit. De smalle maatvoering en rondingen in de vormging heeft De Presentatiekast PSMA een dynamische uitstraling. Een detail dat direct in het oog springt is de sfeerachterwand.Met de professionele apparatuur is de weergave van beeld en geluid voor iedereen uitstekend. Het type PSMA is beschikbaar in zes maatvoeringen en geschikt voor een spreekkamer tot een boardroom of presentatiezaal. Bekijk ook de interessante opties hieronder.

De Voordelen

  Offerte aanvragen

  Eenvoudig voor ieder type gebruiker

  Een presentatie beginnen. Geen ingewikkelde afstandsbedieningen of Kabelspaghetti. Mede door de integratie van alle techniek, zelfs de instellingsknoppen van de monitor, voorkomt u gebruikersfouten. Een druk op de knop op het geïntegreerde bedieningspaneel en een bron verbinden maken het wel heel eenvoudig om te starten.De Presentatiekast is standaard voorzien van een handig opbergpaneel met mogelijkheid voor aansluitkabel kabel laptop of andere accessoires.

  Creëer sfeer en combineer met (kleur)elementen uit uw interieur

  De MA serie van De Presentatiekast brengt in menige vergaderruimte extra allure. Kiest u nu voor een kleur of houtdecor, de combinatie trekt de aandacht in uw vergaderruimte en geeft aansluiting aan de rest van het interieur. Kiest u voor een afwijkende sfeerwand t.o.v. de rest van uw interieur, dan creëert u met deze sfeerwand juist een vernieuwd effect in uw ruimte. U kunt kiezen uit vernieuwende of traditionele hout decoren. Daarnaast is er een keuze mogelijk uit vele uni kleuren. Specifieke wensen? Kies dan voor een kleur of decor op maat. Bel voor een presentatie en vraag naar de mogelijkheden!

  Onze pakketten