Onze producten Bel ons op: 085 04 711 22

De PSZA

Vaste faciliteit met een dynamische uitstraling.

De Presentatiekast is er al vanaf € 2.999,-of lease vanaf € 108,- p.m. incl. montage en apparatuur!De Presentatiekast PSZA is een kwalitatief hoogwaardige alles-in-één-presentatiefaciliteit die geschikt is voor vrijwel ieder type vergaderruimte. Dankzij de smalle maatvoering en rondingen in de vormgeving heeft De Presentatiekast PSZA een dynamische uitstraling.De professionele apparatuur zorgt voor een uitstekende weergave van beeld en geluid. De PSZA is beschikbaar in zes maatvoeringen en geschikt voor een spreekkamer tot een boardroom of presentatiezaal. Bekijk ook de interessante opties hieronder.

De Voordelen

  Offerte aanvragen

  Eenvoudig voor ieder type gebruiker

  Een presentatie beginnen. Geen ingewikkelde afstandsbedieningen of Kabelspaghetti. Mede door de integratie van alle techniek, zelfs de instellingsknoppen van de monitor, voorkomt u gebruikersfouten. Een druk op de knop op het geïntegreerde bedieningspaneel en een bron verbinden maken het wel heel eenvoudig om te starten.De Presentatiekast is standaard voorzien van een handig opbergpaneel met mogelijkheid voor aansluitkabel kabel laptop of andere accessoires.

  Maak uw interieur representatief en kies voor verborgen kastruimte

  Werkt u in een organisatie waar gebruikers zonder laptop presenteren? Dan kunt u kiezen voor kastruimte om een eigen PC te plaatsen. Diverse uitvoeringen zijn standaard voorzien van deze kastruimte.Geen losse – in de weg staande – meubels, maar een representatieve vergaderruimte. Dat creëert u met De Presentatiekast in uw vergaderruimte.

  Onze pakketten