Onze concepten
  • 085 04 711 22
085 04 711 22
Video meeting met één click


Samenwerken op basis onafhankelijk of specifiek platform

Ontdek het samenwerken met video, werk samen zonder technische kennis en maak gebruik van faciliteiten die het eenvoudig maken om in vergaderruimtes videoconference te gebruiken. Welk platform u gebruikt of wenst te gebruiken in uw organisatie is bepalend welk roomsysteem daarbij aansluit. Voor het selecteren van het juiste platform kunt Concept Direct u ondersteunen middels een audit.

Gecertificeerde roomsystems of Concept Direct Video Excellence Pakket

Voor het inzetten van roomsystems maken wij gebruik van diverse merken. Deze worden geadviseerd op basis van het gewenste platform, functionaliteit en esthetische factoren. U kunt ook kiezen voor ons Video Excellence pakket, waarbij u gebruik kunt maken van een HD/4K Camera en draadloze of draadgebonden tafelmicrofoon(s) en gebruik kunt maken van uw eigen platform zoals MS Teams, MS Skype, Cisco Webbex, Zoom etc.

Maximale representativiteit met de Meethubb

Wilt u gebruikers niet confronteren met kabels en andere randapparatuur zoals codes’s of pc’s? Zeven 230 volt stekkers per AV installatie zijn geen uitzondering. Waar laat u deze randapparatuur?

Kies uw gewenste platform geïntegreerd in de Meethubb. Er zijn hiervoor zoals vaste als verrijdbare modellen beschikbaar voor MS Teams/Skype, Cisco, Starleaf, Polycom, Lifesize en Zoom.

 

MS Teams roomsystemen

Samenwerkingsplaatsen variërend van kleine tot grote vergaderzalen met gezamenlijke teamervaring die eenvoudig te gebruiken, content eenvoudig te distribueren en systemen eenvoudig te beheren zijn.

Vergaderingen op tijd met de join one-touch. Start en vervolgens direct project worden weergegeven in de ruimte en share mogelijkheden voor externe deelnemers.

Vraag naar de mogelijkheden.

Cisco Unified communications

Samenwerkingsplaatsen op basis van H.323 verbinding voor kleine tot grote vergaderzalen, waarbij gebruik gemaakt wordt van hoogwaardige Cisco apparatuur. Cameratechniek zoals speakertrack en content delen met webex teams, etc. Voor maximale gezamenlijke teamervaring die eenvoudig te gebruiken, te distribueren en te beheren zijn. Concept Direct levert ook Cisco clouddiensten, die on-premise netwerk hardware overbodig maakt. Ook kunnen wij u ondersteunen met de implementatie van On-premise netwerk hardware.

Bel voor een vrijblijvende presentatie.

Unified Communication services

Concept Direct ondersteunt u maximaal tijdens het implementie proces, maar biedt ook diensten voor onderhoud (remote of local). Wij bieden u tevens uitgebreide productgaranties voor specifieke videomerken.